Voor een reanimatietraining gegeven door professionals uit de acute hulpverlening
Home
Over de Stichting
Cursusdata
Cursuslocaties 
Reanimatie en AED cursus
AED Advies / Huur
Onderhoudscontract AED
Contact
Inschrijven cursus
Kostenoverzicht
HartslagNu
Partnerlinks
Nieuws
Foto's cursussen
Klachtenprocedure
Ervaringen cursisten
Vergoeding cursus
Projecten & Sponsoring
Privacy
News & Updates & UPDATES
 

AED Advies

U overweegt een AED aan te schaffen voor uw locatie, daar worden wij blij van! Immers, hoe eerder een AED geplaatst wordt en een schok kan geven, hoe hoger de kans op herstel van een normaal hartritme. Deze kans wordt per minuut met 10% kleiner, dus hoe eerder hoe beter.

Mogelijk heeft u zich al via internet georienteerd wat er zoal aan merken op de markt is. Omdat elk merk AED zijn eigen voor- en nadeel heeft, kan het best lastig zijn om een gedegen, goed overwogen keuze te maken.

U moet rekening houden met diverse zaken, ondermeer met de omgeving waarin u de AED wilt plaatsen, de aanschafkosten maar nog belangrijker de onderhoudskosten. Deze laatst genoemde kosten lopen sterk uiteen per merk.

Omdat ons doel is zoveel mogelijk AED's beschikbaar te krijgen, willen wij u geheel kosteloos en vrijblijvend, adviseren in uw keuze voor het merk AED. Dit kan per mail, telefonisch of wij komen bij u langs. Kunnen we direct uw vragen beantwoorden en nemen we een aantal merken mee, kan u direct horen en voelen wat de verschillen zoal zijn.

Neem contact met ons op voor deze service van ons.

 

AED Huur

Indien u voor een korte periode een AED nodig heeft, bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, rommelmarkt, sportevenement of wat dan ook, is het mogelijk om bij ons een AED te huren. Op basis van beschikbaarheid krijgt u een AED inclusief draagtas en safeset (accessoires die nodig zijn de AED te kunnen inzetten). U heeft dan een hartveilige zone gerealiseerd.

De kosten voor het huren van een AED bedraagt € 25,- per dag per AED. Wij rekenen geen BTW. Meer informatie voor de verhuur van de AED kan u opvragen via ons contactformulier.

 

 

AED Lease

Wilt u een AED aanschaffen, maar zijn de aanschafkosten te hoog? U kan ook voordelig een AED leasen. Voor € 25,- per maand (incl. BTW) least u al een AED. Looptijd is 5 jaar, daarna is de AED uw eigendom geworden. In deze 5 jaar heeft u geen bijkomende kosten, all-in voor nog geen euro per dag! Meer info, neem gerust vrijblijvend contact op.


AED Onderhoud

Feitelijk heeft een AED weinig tot geen onderhoud nodig, de AED test zichzelf namelijk meerdere keren per dag. Mocht een zelftest falen, dan zal de AED dat aangeven middels een akoestisch en/of visueel signaal. Wel moet bijgehouden worden wanneer de elektroden verlopen. Wij maken dit onze verantwoordelijkheid wanneer u een onderhoudscontract bij ons afsluit. Dit kan al voor € 50,- per jaar per AED. Wij houden dan bij wanneer de accu en elektroden verlopen, zorgen voor tijdige vervanging, houden eventuele software-updates van de fabrikant voor u in de gaten en wij garanderen u een werkende AED. Mocht uw AED een storing aangeven die we niet direct kunnen verhelpen, dan krijgt u van ons een vervangende AED. Zo zit u nooit zonder werkende AED. Waarom wij dat doen? Omdat wij het on-site hebben van een goede AED het belangrijkste vinden.
Meer informatie over ons onderhoudscontract kan u hier vinden. 

RLT-Nederland.nl is gemaakt i.s.m wiehelptmijverder.nl  Copyright (c)2012 Stichting Reanimatie & Levensreddende Technieken / Stichting RLT-Nederland