Project Horvettestraat, Voorburg

In samenwerking met de Jezus geeft rust kerk hebben wij, Stichting RLT-Nederland, een AED aan de gevel van het kerkgebouw gerealiseerd die 24/7 beschikbaar is. Hiermee is de omgeving van de van Horvettestraat nu voldoende gedekt met AED’s. Cruciaal in een goede kans op overleven is zo snel mogelijk starten met de reanimatie. Daarom starten wij binnenkort met het geven van reanimatiecursussen. Deze worden in de Jezus geeft rust kerk gegeven. Leer in tweeëneenhalf uur een hartstilstand herkennen, weten hoe adequaat te reanimeren en hoe de AED werkt.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de cursusdata en -locaties? Vul onderstaand formulier in en wij sturen u een e-mail als er meer bekend is. Zo mis je niets!

Resultaten tot nu toe

De datum voor de reanimatiecursus voor de omwonenden is gepland op dinsdagavond 7 maart. Inloop vanaf 19:00 uur, we starten de cursus om 19:30 uur. Deze zal dan rond 21:30 uur afgelopen zijn. Zoals bekend wordt de cursus gegeven in de Jezus geeft rust kerk. Aanmelden noodzakelijk via het inschrijfformulier.

 

Werving financiële bijdrage

Wij hebben ook om een kleine, bescheiden bijdrage gevraagd aan de buurtbewoners voor de onderhoudskosten van de AED. Tot nu toe hebben we van 57 bewoners een bijdrage ontvangen met enorme positieve reacties. Echt erg leuk.

44 personen hebben 5 euro bijgedragen
6 personen hebben 10 euro bijgedragen
2 personen hebben 15 euro bijgedragen
3 personen hebben 25 euro bijgedragen
2 personen hebben 50 euro bijgedragen

Totaal nu ontvangen dus 485 euro. Wellicht druppelt er nog wat meer binnen.

Contactformulier Project Horvettestraat, Voorburg

14 + 15 =

Alle
AED's
snel in
beeld